En bra bilfirma i Uppsala

december 30, 2022 by - Uncategorized

Jag tror att världens bästa bilfirma finns i Uppsala. Vad tror ni om den tanken? Det kanske inte är ett ämne som särskilt många av er ägnat särskilt många tankar åt. Men jag har i alla fall kommit fram till att det kanske är så. Idag ska jag berätta hur det gick till.

Det var dags att sälja bilen. Trots att jag kände stark emotionell koppling till fanskapet så vittnade motorljuden om att så var fallet. Den lät inte som den gjorde förr. Den betedde sig inte på samma sätt. Den var mer oberäknelig och det reducerade känslan av trygghet för den som körde. Jag vände mig till en bilfirma i Uppsala som jag visste hjälpte folk med att sälja bilar. Många tycker kanske att det, ur en ekonomisk synpunkt, är bättre att lösa försäljningen själv. En bilfirma i Uppsala kostar ju litegrann. Men jag tycker när allt kommer omkring att ju mindre jobb desto mer värd affär.

Det fanns tre aspekter med bilfirman i Uppsala som jag uppskattade väldigt mycket, och som faktiskt stack ut. Det är inte den första bilfirma jag gått till i Uppsala och därför är det legitimt att jämföra.

Kundkänsla

Som vanligt är det så oerhört viktigt att känna sig välkomnad som kund. Det gäller vid såväl bilfirmor i Uppsala som vid all annan service. Upplevelsen jag hade med firman jag sålde min bil genom var rakt igenom kanonbra. När jag tog kontakt bad de mig komma in på ett möte. Jag blev väldigt väl omhändertagen och fick en gratis värdering av bilen. Allting var också väldigt tydligt när det gällde kostnader och andra villkor för arbetet. Mycket, mycket bra.

Effektivitet

Tro mig; om jag hade sålt bilen själv hade det tagit 1-2 månader att göra klart affären. Bilfirman i Uppsala som jag tog hjälp av löste hela försäljningen – från start till mål – på bara några dagar. Därtill ska man alltså lägga att jag inte behövde göra ett endaste dyft. Otroligt skönt.

Kommunikation

Detta hänger starkt ihop med kundkänslan som nämndes ovan. Det var hela tiden väldigt smidigt att komma i kontakt med bilfirman i Uppsala genom hela arbetet. Detta uppskattades mycket av mig, en person som vill känna trygghet i allt jag tar mig för. Både innan bilen var såld och efter att allt var klart kunde jag enkelt nå dem med funderingar. Jag kände mig välkommen från början till slut.

Vi hörs nästa vecka igen!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *