En städfirma av rang

april 12, 2023 by - Uncategorized

Vad har ni för erfarenhet av städfirmor? Jag har precis skaffat mig min första och jag kommer, läs och häpna, berätta om denna erfarenhet idag.

Det blev bestämt. Vi orkade inte sköta vår egen regelbundna städning längre. Sedan vi fick vårt tredje barn har det helt enkelt blivit… för mycket. Ja, jag vet att det är privilegierat att ens kunna anlita en städfirma. Jag vet att inte alla familjer i vår situation har råd med detta men jag vill ändå dela med mig. Dela med mig av hur vår vardag underlättats sedan denna städfirma kommit in i våra liv.

Först och främst så bestämde vi oss för att ta hjälp en gång i månaden, inte oftare än så. När vi sedan tagit del av tjänsten tog det inte lång tid innan vi kontaktade städfirman för ännu tätare service. En gång varannan vecka lät rimligt. Med detta intervall rullandes i ungefär 3 månader bestämde vi oss. Nej, vi skulle ha städfirman på plats en gång i veckan om det gick att ordna.

Och vet ni vad: Det gick att ordna. Tur för oss och säkerligen bra för städfirman i fråga. Vi är så otroligt nöjda med den städning vi får av deras skickliga personal. Det är så stora portioner med tid som frigjorts för oss så att det är inte klokt. Jag är nöjdare med dessa tjänster än med någon annan service jag tagit del av i hela mitt liv.

Varför?

Vi har fått tid över för varandra. Detta är det viktigaste argumentet till varför städfirman har varit ett bra beslut för vår familj. Sådant vi aldrig tidigare hann med hinns nu med flera gånger i veckan. Vi snackar om promenader i skogen. Besök i parker och på lekplatser. Vi pratar om spelkvällar och matlagningskvällar och eftermiddagar vi spenderar i soffan, allihop. Det är harmoni på ett sätt jag inte upplevt sedan innan vi skaffade vårt första barn. Allt tack vare denna fantastiska städfirma.

Servicen är utmärkt rakt igenom. Till att börja med är förstås resultatet av städningen något vi placerar i första rummet. Det är verkligen utmärkta resultat varje vecka som de är på besök hos oss. Det blir som ett helt nytt hem och effektiva är dem dessutom. En annan del av servicen hos städfirman är det faktum att de är så flexibla. Som jag berättade så har vi alltså ändrat i vårt intervall och de tjänster vi tagit in flera gånger under bara några månader. Svaret är alltid ”inga problem” och det är så otroligt skönt att höra. Under sommaren då vi reser bort till sommarhuset i 2 månader har vi bett om att få skjuta fram tjänsten. Ja, eftersom ingen kommer att vara hemma. Det var heller inga problem så det är redan ordnat av städfirman. Redan noterat i deras papper.

Vad är era tankar om städfirmor överlag? Dela gärna med er!