Roliga julklappar i jul

december 14, 2021 by - Uncategorized

Jag har försökt tänka utanför boxen inför årets julafton. Det är inte ofta jag gör det. Jag menar inte just inför jul utan i största allmänhet. Det är föga förvånande att jag blev revisor, om jag ska vara helt ärlig. Siffror och statistik, det är min grej. Förutom att det är min grej att aldrig komma till sak, vilket detta inlägg är ett bevis på. Låt mig göra ett försök:

Jo, jag har bestämt mig för att bara köpa roliga julklappar i år. Det låter kanske trivialt och självklart för en stor skara av er. För mig är roliga julklappar inte en lika stor självklarhet. Jag har i ärlighetens namn haft ganska svårt för detta i många år. Vi är en stor familj och varje år köper alla klappar till alla. Jag har alltid försökt köpa vad jag skulle anse vara roliga julklappar. Det är långt ifrån alltid som det har gått hem.

Jag kan ta ett exempel. När jag köpte, utifrån mitt perspektiv, roliga julklappar för två år sedan blev det sura miner halva kvällen. Min dotter som mer eller mindre endast är intresserad av mode fick datarelaterade saker. Min son, vars största intresse är fotboll, fick en USB-sticka som tog hur mycket filer som helst. Jag försökte förklara för barnen varför detta var roliga julklappar. De höll inte med. De förklarade för mig att roliga julklappar måste vara roliga för de som får dem. Förstod jag inte det, undrar de. Jag antar att jag inte hade gjort det. I år ska det däremot bli ändring. I år ska jag köpa roliga julklappar som tar avstamp i respektive persons intresse. Hur detta ska gå vet jag ännu inte.

En arbetskollega pratade om att det fanns särskilda sajter på vilka man kan köpa typ allt. Roliga julklappar för hela familjen. Produkter av varierande priser och funktioner som enkelt kan beställas hem från en och samma leverantör. Jag vet inte riktigt hur jag lyckats missa detta men bättre sent än aldrig. Om det kan hjälpa mig att hitta roliga julklappar i god tid innan jul så är det tack och julbock från min sida. 

Hur handlar ni roliga julklappar? Alla tips mottages med hjärtlig tacksamhet.Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *